Christian

2010 vägde jag 104 kg

Det var 27 kg övervikt för en man med min längd. Var det hälsosamt? Nej. Mådde jag bra? Nej. Ville jag ha det så? Nej.Så, vad väntade jag på? Det är ju bara att sätta igång. Eller? 

Hur hamnade jag här? 

Snabbmat på luncherna. Ofta pasta, ris eller potatis till middagarna. Bröd och frallor till frukost. Till helgen gärna flera glas vin och chips.Därefter några timmar i soffan. Träning? Njae. Visst var jag lite tjock, men vaddå? Jag var lyckligt gift och hade barn.Det räckte gott, tyckte jag … eller ärligt, saknades det ändå inte något? Vännerna försökte inspirera mig. Några sa att jag lagt på mig. Andra att jag borde börja röra på mig. Så jag gjorde några halvtaffliga försök. (Mer för att jag kände att jag borde än för att jag ville.) Jag tog promenader. Gick upp för trappor. Åt lite mer frukt och grönt. Och visst gick jag ner några kilo, men jag var snabbt tillbaka igen. På samma vikt. 104 kg. 

För din egen hälsas skull 

Det var först när jag insåg att det främst handlade om mitt eget välmående, som jag förstod nyttan av det hela. Då först var jag mogen att ta tag i det. Och mogen att vilja. På allvar. Idag väger jag 77 kilo. Min självkänsla har stärkts. Mitt självförtroende likaså. Och min självrespekt är stor. Energin har ökat markant och ofta känner jag att jag har mer tid nu än innan jag gjorde mina förändringar. 

Börja i dag för att få en bättre hälsa imorn!

Fredrik

Vem är Fredrik?

Jag är 43-årig gift, pappa till 2 st tonårsdöttrar. Mitt stora intresse är triathlon och framför allt löpning.

Jag är utbildad löpcoach och älskar verkligen att sprida glädjen med löpning vidare till andra. Jag har genomfört ett antal triathlontävlingar bl.a 3 st på Ironman-distans, avverkat ett antal maratonlopp, Lidingölopp, Vätternrundor och halvmaror. I övrigt är jag bra på att pussla ihop min vardag med min träning och där har jag många tips och trix att förmedla till andra.

Christian Johnson Lindblad| 073-920 36 50 | christian@imorn.se 
Fredrik Adolfsson | 0706-01 01 57 | fredrik@imorn.se