Vad händer under veckan

Detta är en preliminär beskrivning av veckan och kan komma att ändras beroende på väderförhållanden m.m.

Flyg-transfer

Lunch

Middag

Ni anländer till flygplatsen i Palma och hämtas upp med minibussar för transport norr ut till vackra Puerto Pollensa. En bilresa på ca 45 minuter.

Luncherna äter vi antingen på något trevligt ställe längs med vägen på våra cykelturer eller på det klassiska cykelhaket Tolos i Puerto Pollensa här serveras allt från pizza till underbar skaldjurspaella.

Våra middagar avnjuter vi på vårt fina Hotell Duva. En dingnande buffé av allt man kan önska sig. Det är man väl värd efter en härlig träningsdag.

Cykelturer

Simning

Löpning

Våra cykelturer kommer gå över de vackra Tramuntanabergen på Mallorcas västkust. Dessa berg finns sedan 2011 också med på Världsarvslistan.

Ska man cykla på Mallorca så är bergen det absolut mest spektakulära. Vi kommer under veckan passera klassika cykelorter som Puig Major, Sa Calobra, Col de Soller, Col d’Orient och Cap de Formentor – alla fantastiska på sitt sätt. Mallorca är dock inte bara berg utan till största delen ganska platta. Våra turer söder och österut kommer bjuda mysiga vägar bland olivlundar, citronträd och en mängd små pittoreska byar som gjorda för en cykelfika.

Simpassen kommer vara förlagda i Medelhavets turkosa vatten. Den här tiden på året har vattentemperaturen kommit upp till ca 18 grader. Helt perfekt alltså för öppet vatten simning.

Våra gemensamma löppass kommer till stor del genomföras längs med den underbara stranden i Puerto Pollensa med havet på ena sidan och bergen på den andra. Löpningen förläggs oftast som ett morgonpass eller ett brick-pass efter cyklingen.

Övrigt

På vårt hotell finns en skön pool man kan slappa vid efter att kommit tillbaka från dagens cykelpass, och vill man bryta av träningsveckan med en shoppingdag så går det utmärkt att ta sig in till Alcudia för detta.

Christian Johnson Lindbladt | 073-920 36 50 | christian@imorn.se 
Fredrik Adolfsson | 0706-01 01 57 | fredrik@imorn.se