Våra coacher

Fredrik Adolfsson

Varit med alla år och medgrundare till lägret. Stor erfarenhet av cykel, löpning och simning, både hemma och på Mallorca. Ironman-finisher ett flertal gånger. Genomfört Åre Extreme Challenge. Ett antal maror, halvmaror, swimrun m.m. Certifierad löpcoach steg 2.

Christian Johnson-Lindblad

Initiativtagare till lägret och varit med alla år. Ironman-finisher, seglat på toppnivå, klättrat på en massa platser i världen samt genomfört Åre Extreme Challenge och sist men inte minst en stor inspiratör. Certifierad löpcoach steg 2.

Liselott Håkansson

Tränar triathlon och har genomfört ett antal Ironmantävlingar samt Ironman 70.3. Vann Masters SM Triathlon på medeldistansen 2018. Hon är vår swimrun expert. Det hon inte kan om swimrun är inte värt att veta. Deltagit i ÖtillÖ, Rockman m.m. 

August Martin

Till 2019 års läger kommer August Martin att följa med som ledare. August har erfarenhet från cykelgymnasiet i Falun och har tidigare tävlat på elitnivå både i Landsväg och MTB, erfarenheter som han villigt delar med sig av. Efter flera läger med egen försäsongsträning på Mallorca ser August fram emot att få visa några av öns smultronställen och samtidigt bidra med flera cykel- och träningstips!

Christian Johnson Lindbladt | 073-920 36 50 | christian@imorn.se 
Fredrik Adolfsson | 0706-01 01 57 | fredrik@imorn.se